ИНТЕР КОНСУЛТ БГ ООД е лицензирана преводаческа агенция по  договор с Консулски отдел на МВнР за извършване на официални преводи от регистрирани заклети преводачи.

Ние притежаваме Сертификат за качество на предоставяните от нас преводачески услуги съгласно БДС-EN 15038:2006.

 

Интерконсулт БГ ООД разполага с доказали се квалифицирани професионални преводачи с дългогодишен опит, специализирали се  в различни професионални области. Това  гарантира  бързо и качествено изпълнение на всички възлагани  преводи.

Имате нужда от превод на текст или от преводачи за делова среща или конференция? Свържете се с нас!

1. Писмени преводи

Интерконсулт БГ ООД извършва преводи на всякакъв вид документи и материали от и на всички основни европейски езици – немски, английски, френски, италиански, испански, руски, както и от и на някои други европейски и редки езици.

2. Устни преводи

Симултанни и консекутивни преводи на конференции, семинари, симпозиуми, обучения и други прояви, извършвани от екипи висококвалифицирани преводачи. Превод по време на международни и бизнес срещи и събития. Осигуряваме и придружаване на чужди граждани навсякъде в страната.

3. Легализация на документи

Интерконсулт БГ ООД е лицензирана агенция по договор с Министерството на външните работи. Ние предлагаме нашите услуги по всички въпроси, свързани с легализацията на вашите документи.

4. Локализация на уебсайтове

Ние адаптираме и оказваме помощ при създаването на уебсайтове, уеб съдържание или уеб услуги, насочени към българските потребители, т.е. за ефективното вземане предвид българския език, културния контекст, конвенциите и пазарните и регулаторни изисквания на нашия специфичен целеви пазар.

Онлайн поръчки

Изпратете поръчка по е-мейла и ние ще направим превода без да е нужно да идвате в нашия офис.
info@interconsultbg.com


Повече информация може да получите на телефони:
+359 2 480 6801
+359 89 865 9669; +359 89 853 0002

Карта на сайта

Начало

Услуги

Цени

Контакти

Интерконсулт БГ

  • София 1680 Манастирски ливади - Запад, ул Пирин 58
  • +359 89 853 0002